- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 120 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 12 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 6400
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 29, 2009
Vandet bringes i kog med bouillon.
Grøntsagerne hakkes. Hvidløg presses. Ingefær rives.
Alle ingredienserne kommes i det kogende vand. Koger i minimum en time ved svagt blus.
Serveres evt. med creme fraiche og groft brød.
Tips:
Man kan faktisk selv bestemme, hvilke grøntsager man vil have i. Suppen smager også godt med. f.eks. porrer og forskellige rodfrugter.
Suppen bliver bedre (og stærkere) af at stå natten over.
Suppen bliver endnu bedre, hvis man blender den med en stavblender.
Der er mad til rigtig mange dage!
Det er da en rigtig dejlig
Det ser lækkert ud, og står
Nå, nu kan jeg se at der står
hvor kcal er der i denne ret