- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 65 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 1515710546
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 13, 2009
Forloren hare:
Rør kødet sejt med salt. Hæld æg og fløde i og rør godt. Bland så mel og rasp i og rør igen. Til sidst røres danskvanden i. Form farsen i et fad som et aflangt brød og læg bacon omkring. Brun det midt i ovnen ved 225 grader i et kvarter. Sænk nu varmen til 160 grader. Hæld mælk og bouillon i fadet og steg den forloren hare en halv time til kødet er gennemstegt.
Sauce:
Stegeskyen sis i en gryde. Skyen varmes op og jævnes (maizena rystet sammen med fløde). Lad saucen koge igennem og smag til med salt, peber og ribsgele.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.