Forloren hare

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
65 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Visninger
1515710546
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Forloren hare:
Rør kødet sejt med salt. Hæld æg og fløde i og rør godt. Bland så mel og rasp i og rør igen. Til sidst røres danskvanden i. Form farsen i et fad som et aflangt brød og læg bacon omkring. Brun det midt i ovnen ved 225 grader i et kvarter. Sænk nu varmen til 160 grader. Hæld mælk og bouillon i fadet og steg den forloren hare en halv time til kødet er gennemstegt.
Sauce:
Stegeskyen sis i en gryde. Skyen varmes op og jævnes (maizena rystet sammen med fløde). Lad saucen koge igennem og smag til med salt, peber og ribsgele.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?