- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 35 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Bagværk
Madpakke
Morgenmad / Brunch - Visninger
- 5430
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 22, 2011
- 2 dl
- Kærnemælk
- 1 dl
- Vand
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 6 dl
- Hvedemel
- 2 dl
- Grahamsmel, fuldkornshvedemel
- 1 dl
- Rapsolie
- 25 g
- Bagegær
- 2 tbsp.
- Blå birkes
- 1 dl
- Havregryn
Rør gæren ud i lunkent vand, og tilsæt kærnemælk el. letmælk, rapsolie og salt. Rør havregryn og grahamsmel i. Tilsæt hvedemel lidt af gangen. Dejen æltes glat, og stilles til hævning 45 minutter.
Ælt dejen igennem og form til et brød, læg det i en smurt aflang brødform. Efterhæves ca. 20 minutter. Rids brødet med en kniv, pensl med mælk og drys over med blå birkes.
Bages i en forvarmet ovn næstnederste rille ved 200 grader ca. 35-40 minutter. Bank på bunden af brødet, hvis det lyder hult er det færdigt. (Tjek efter 30 minutter).
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.