Formbrød m/ speltmel

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
35 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Kategori
Bagværk
Frokost
Madpakke
Morgenmad / Brunch
Tilbehør
Visninger
2818
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tsk.
honning
2 dl
Vand
1 tsk.
Salt, groft
3 dl
Hvedemel
1 tbsp.
Rapsolie
4 dl
Speltmel
1 dl
Youghurt naturel
25 g
Bagegær
Formbrød m/ speltmel

Formbrød med speltmel:
Opløs gær i lunkent vand, tilsæt salt, youghurt, olie og honning, Tilsæt speltmel og rør grundigt. Tilsæt hvedemelet og ælt dejen til den er glat og smidig. Stil til hævning, tildækket i 45 minutter. Tænd ovnen på 200 grader. Smør en aflang brød-form med lidt olie el. smør.
Slå dejen ned, og ælt den igennem, og læg den i brød-formen, dæk til og efterhæv i 20 minutter. Lav skrå snit  i brødet og pensl med vand.
Bages i forvarmet ovn næstnederste rille, ved 200 grader i ca. 35-40 minutter.
Dejen kan også laves aftenen før, kommes i frysepose og koldthæve i køleskabet til næste morgen.
Tilsæt evt. dejen, valnødder el. græskarkerner (ristet af).
Velbekomme!






Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?