- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 35 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 10 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 1769
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 27, 2009
- 175 g
- Sukker (melis)
- 3 stk
- Æg
- 2 tsk.
- bagepulver
- 225 g
- Hvedemel
- 175 g
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
- 1/2 tsk.
- Vanilleekstrakt
- 50 g
- Mørk chokolade også med orange
Rør sukker og margarine sammen til en luftig og lys masse
Rør vanilleekstrakt i og herefter æggene et ad gangen
Bagepulver og hvedemel vendes i dejen
Hæld halvdelen af dejen i en anden skål
I et vandbad smeltes chokoladen og vendes i den ene halvdel af dejen
Smør en brødform og hæld den lyse dej i
Hæld den mørke dej oven på den lyse dej
Bag kagen ved 190 grader i en halv time
Lad kagen køle lidt af i formen og vend den så ud på en rist hvor den kan køle helt af
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.