Fransk chokoladesauce

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1646
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
85 g
Mørk chokolade også med orange
6 ml
Fløde 38 %, Piskefløde
2 ml
Likør, orange

Fransk chokoladesauce smager rigtig godt til is. Der bliver 1,5 dl.
Varm fløden langsomt op i en gryde til kogepunktet. Sluk for varmen og fjern gryden fra blusset. Knæk chokoladen i stykker i fløden og rør rundt til den er smeltet. Bland likøren i og hæld chokoladesaucen i en kande. Server den varm.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?