- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 150 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 959
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 18, 2009
Lun mælken i en gryde og smelt smørret i det
Hæld det i en skål og rør gæren ud i det
Tilsæt salt og sukker og rør melet i lidt efter lidt
Rør dejen godt sammen til den slipper skålen og lad dejen hæve tildækket i en time
Slå dejen sammen og del den i to
Læg dejen i forme med bagepapir og lad dem efterhæve i en halv time
Pisk ægget sammen og pensl brødene med det, rids det med en skarp kniv
Bag det i ovnen ved 225 grader en i halv time
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.