- Forberedelsestid
- 5 minutter
- Tilberedningstid
- 10 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Morgenmad / Brunch
- Visninger
- 1707
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 20, 2009
- 1/2 dl
- honning
- 1 dl
- letmælk
- 25 g
- Smør, saltet
- 4 stk
- Æg
- 8 skive(r)
- Franskbrød
Æg og mælk piskes sammen i en skål.
Læg brødet i æggemassen og lad det trække 3-4 min.
Smelt smør og honning på en lille stegepande og steg brødet gyldent heri.
Strø evt. lidt flormelis over dem.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.