- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
Hovedret
Madpakke
Natmad - Visninger
- 1475
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 17, 2010
- 1 1/2 tsk.
- Salt, groft
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 3 tbsp.
- Hvedemel
- 500 g
- Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 dl
- Skummetmælk
- 1/2 dl
- Vand
- 1 stk
- Æg
Alt… undtagen salt… røres sammen til en lind fars.
Bagefter tilsættes salt, og farsen røres “sej”.
Lad hvile i mindst ½ time.
(Tilsæt evt. mere væske efter temperament)
Vendes hurtigt på en glohed pande m. en anelse margarine , hvorefter der skrues ned for varmen, og der steges yderligere i 5 minutter på hver side.
Skallen skal være knasende… og “indmaden” blød og saftig.Serveringsforslag:
Pandesovs og nye kartofler
Frikadeller med stuvet hvidkål
Hjemmelavet delle-burger
Frikadelle madder til madpakken
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.