Frikadeller

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
55 minutter
Tilberedningstid
85 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
812
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 dl
Hvedemel
1 stk
Løg eller zittauerløg
10 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
2 dl
letmælk
1/2 tbsp.
Solsikkeolie
400 g
Svinekød, ca. 10 % fedt
1 stk
Æg
1 tsk.
Salt, groft
1 knsp.
Peber, friskkværnet

VIDEO-OPSKRIFT: Denne opskrift kan følges trin for trin på dette link:http://www.youtube.com/user/vildmedmaddk#p/u/u-all/2/Sa7Ss0h8_N0
——————————————————————————————————-
Bland kød med salt i en skål og rør godt.
Riv løget fint og bland det i skålen.
Bland de andre ingredienser i skålen. Rør til farsen er ensartet i konsistensen. Stil farsen i køleskabet mindst en halv time.
Varm smørret og olien på panden og form frikadellerne med en skeen i din hånd.
Steg så frikadellerne på panden i ca. 4 min. på hver side ved middel varme.
Skru så ned for varmen og steg frikadellerne ca. 4 min. mere på hver side.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?