- Forberedelsestid
- 55 minutter
- Tilberedningstid
- 85 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 812
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 20, 2009
- 1 dl
- Hvedemel
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 10 g
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
- 2 dl
- letmælk
- 1/2 tbsp.
- Solsikkeolie
- 400 g
- Svinekød, ca. 10 % fedt
- 1 stk
- Æg
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 knsp.
- Peber, friskkværnet
VIDEO-OPSKRIFT: Denne opskrift kan følges trin for trin på dette link:http://www.youtube.com/user/vildmedmaddk#p/u/u-all/2/Sa7Ss0h8_N0
——————————————————————————————————-
Bland kød med salt i en skål og rør godt.
Riv løget fint og bland det i skålen.
Bland de andre ingredienser i skålen. Rør til farsen er ensartet i konsistensen. Stil farsen i køleskabet mindst en halv time.
Varm smørret og olien på panden og form frikadellerne med en skeen i din hånd.
Steg så frikadellerne på panden i ca. 4 min. på hver side ved middel varme.
Skru så ned for varmen og steg frikadellerne ca. 4 min. mere på hver side.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.