- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 8893
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 12, 2009
- 20 g
- Smør, saltet
- 500 g
- Dyrekød, hakket
- 1 stk
- Æg
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1 tsk.
- Koriander, frø
- 3 skive(r)
- Franskbrød
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 tsk.
- Timian, tørret
- 1 1/2 dl
- Fløde 13 %
- 2 stk
- Enebær
Skorpen skæres af franskbrødet og det lægges i blød i fløden.
Kød, revet løg, æg, knust enebær, koriander, timian, salt, peber og den udblødte franksbrød og fløde røres sammen til en fars.
Farsen skal trække en halv time i køleskabet.
Smørret varmes op på en pande og bruse af.
Farsen formes til frikadeller og steges i cirka ti minutter til de er gennemstegte.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.