Frikadeller med hytteost

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
35 minutter
Tilberedningstid
65 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
4185
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
500 g
Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
1 stk
Løg eller zittauerløg
1/2 tsk.
Muskatnød, revet
1 1/2 dl
letmælk
3 tbsp.
Persille, frisk
1 1/2 dl
Hytteost, 20+
20 g
Smør, saltet
1 1/2 tsk.
Salt, groft
1/2 dl
Hvedemel

Hak løget fint og rør det sammen med kød, ost, muskat, persille, salt og lidt friskkværnet peber. Bland mælken i og lad farsen stå i køleskabet i en halv time.  Varm smørret op på panden, form frikadellerne og steg dem ca. fem minutter på hver side ved middelvarme.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?