- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 65 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 4185
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 6, 2009
- 500 g
- Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1/2 tsk.
- Muskatnød, revet
- 1 1/2 dl
- letmælk
- 3 tbsp.
- Persille, frisk
- 1 1/2 dl
- Hytteost, 20+
- 20 g
- Smør, saltet
- 1 1/2 tsk.
- Salt, groft
- 1/2 dl
- Hvedemel
Hak løget fint og rør det sammen med kød, ost, muskat, persille, salt og lidt friskkværnet peber. Bland mælken i og lad farsen stå i køleskabet i en halv time. Varm smørret op på panden, form frikadellerne og steg dem ca. fem minutter på hver side ved middelvarme.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.