Frikadeller med lammekød og kryddersauce

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
80 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
4550
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Kød, løg, æg, mælk, mel, 3 af hvisløgene, chili, salt og peber røres sammen til en lind fars, som stilles koldt i en time. Vend herefter mandlerne i farsen. Form frikadellerne og steg dem gyldne i lidt fedtstof. Læg dem i et ildfast fad og hæld kryddersaucen over.
Til kryddersaucen hakkes et hvidløg, som svitses i en gryde i smørret – det skal ikke tage farve. Bland de rengjorte champignoner i og svits dem kort. Bland de fintsnittede porer, flåede tomater og paprika gryden og lad det koge i cirka tyve minutter. Smag til med salt og peber. Herefter kommes fløden. Hæld kryddersaucen over frikadellerne og varm retten i cirka tyve minutter i ovnen ved 175 grader.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?