- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 80 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 4550
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 20, 2009
Kød, løg, æg, mælk, mel, 3 af hvisløgene, chili, salt og peber røres sammen til en lind fars, som stilles koldt i en time. Vend herefter mandlerne i farsen. Form frikadellerne og steg dem gyldne i lidt fedtstof. Læg dem i et ildfast fad og hæld kryddersaucen over.
Til kryddersaucen hakkes et hvidløg, som svitses i en gryde i smørret – det skal ikke tage farve. Bland de rengjorte champignoner i og svits dem kort. Bland de fintsnittede porer, flåede tomater og paprika gryden og lad det koge i cirka tyve minutter. Smag til med salt og peber. Herefter kommes fløden. Hæld kryddersaucen over frikadellerne og varm retten i cirka tyve minutter i ovnen ved 175 grader.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.