Frikasé af flæskesteg: Restemad efter julen

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Jul
Visninger
4811
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
4 skive(r)
Kold stegt flæskesteg
8 stk
Kartofler

Ingredienser: 4 skiver flæskesteg, 8 kartofler, 4 gulerødder,  1 dl. frosne ærter, 1 løg, et fed hvidløg, 5 hele nelliker, 1 stk. hell kanel, olivenolie, salt og pebber
Det er altid rart at kunne bruge sine rester efter jul, når pengepungen er lidt slunken.
Skær flæskestegen i terninger, pil et løg og skær det i skiver, pil et fed hvidløg og hak det. Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i mindre stykker
Svits løg, hvidløg og fæskestegsterninger i olivenolie, tilsæt kartofler gulerødder og krydderier og lad det stege for svag varme i ca. 1 time til grøntsagerne er møre. Tilsæt lidt kogende vand undervejs, så det ikke brænder. Lad de frosne ærter koge med de sidste 5 minutter og smag til med salt og pebber.
Spises med groft brød, syltede rødbeder og salat.



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?