- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
Dessert
Sommer - Visninger
- 1240
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 31, 2011
Frisk frugtsalat: Skræl ananas og appelsin og skær i mindre tern. Skyl æbler, pærer og blommer, og skær i tern med skræl. Skær bananer i tern. Hak valnøddekerner groft. Brug ellers andre frugter f.eks. jordbær, kiwi, vindruer, passionfrugt el. mango. En smagssag.
Råcreme: Pisk de pasteuriserede æggeblommer luftige med vanillestang el vanillesukker og flormelis. Pisk fløden let, og vend i æggesnapsen og smag til med lidt friskpresset appelsinsaft. Stil koldt til servering.
Vend frugtstykker og de hakkede valnødder i råcremen lige før servering, portionsanret og riv mørkt chokolade henover.
Ellers kan råcremen serveres ved siden af, som tilbehør.
En dejlig frisk sommerdessert.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.