Frisk gulerods-æblesuppe m/ chili

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Frokost
Hovedret
Høst
Natmad
Visninger
3533
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
3 stk
Hvidløg, fed
1 tsk.
Timian, tørret
2 stk
Løg eller zittauerløg
1 tsk.
Karry
1 dl
Fløde 18 %
3 stk
Laurbærblade
1 tsk.
Salt, groft
3 stk
Æbler, faste
5 dl
Bouillon, hønsekød, spiseklar
1 tsk.
Chilipulver sød
2 stk
Bagekartofler
1 tbsp.
Citronsaft
1 tsk.
Basilikum, tørret
8 stk
Gulerod/gulerødder
2 knsp.
Muskatnød, revet
Frisk gulerods-æblesuppe m/ chili

Frisk gulerods-æblesuppe m/ chili:
Skræl gulerødder, æbler og bagekartofler, og skær i grove tern.
Svits hakkede løg, hvidløg og æblestykker, og derefter grøntsagerne i en klat smør og olivenolie, og tilsæt friskhakket chili el. chilipulver, muskat, karry, timian, basilikum og laurbærblade. Tilsæt hønsebouillon og citron og kog ved svag varme under låg, i ca. 45 minutter.
Tag gryden af varmen, fjern laurbær, og blend suppen. Tilsæt lidt fløde og kog i ca 10 minutter ekstra.
Smag suppen til med evt. lidt ekstra muskat, salt og peber, og lidt citronsaft.
Server suppen med en klat cremefraiche el. fløde, og grovboller el. hjemmebagte miniflutes som tilbehør (se opskrift).
Velbekomme!






Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?