- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret - Visninger
- 2189
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 28, 2011
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 2 tsk.
- Oregano, tørret
- 1 tsk.
- Sukker (melis)
- 2 tsk.
- Basilikum, tørret
- 1 tbsp.
- Tomatkoncentrat
- 400 g
- Kyllingebryst, filet
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 3 stk
- Laurbærblade
- 2 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 1 stk
- Hakkede tomater, konserves
- 1 tbsp.
- Olivenolie
- 100 g
- Tilbehør: Revet parmesan
- 2 tsk.
- Sennep, dijon
- 2 dl
- Fløde 26%
- 1 tbsp.
- Citronsaft
- 2 tsk.
- Paprika
- 300 g
- Fettuccini, frisk
En hurtig hverdags ret: Svits hvidløg let af i olie sammen med paprika og tilsæt tomatkoncentrat og hakkede tomater. Tilsæt oregano, basilikum og laurbær, salt, sukker og peber. Kog ind i 20 minutter. Kom fløde og dijonsennep ved og kog 10-15 minutter ekstra til sovsen får en cremet konsistens. Smag sovsen til med lidt ekstra revet hvidløg, citronsaft og salt. Man kan vende friskrevet parmesan i sovsen lige før servering (efter smag).
Steg kyllingefilet-stykker i olivenolie krydret med oregano, citronsaft, salt og peber fra kværn. Steges 3-4 minutter på hver side. Kog den friske pasta i ca. 3 minutter, og dryp af i en sigte.
Kom pastaen i et fad og vend tomatsovsen i. Læg de stegte kyllingestykker ovenpå, eller portionsanret.
Drys over med friskrevet parmesan. Retten kan også tilsættes stegte baconstykker.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.