Frisk pasta m/ kylling & cremet tomatsovs

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Lunch
Visninger
32
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Hvidløg, fed
2 tsk.
Oregano, tørret
1 tsk.
Sukker (melis)
2 tsk.
Basilikum, tørret
1 tbsp.
Tomatkoncentrat
400 g
Kyllingebryst, filet
1 tsk.
Salt, groft
3 stk
Laurbærblade
2 knsp.
Peber, friskkværnet
1 stk
Hakkede tomater, konserves
1 tbsp.
Olivenolie
100 g
Tilbehør: Revet parmesan
2 tsk.
Sennep, dijon
2 dl
Fløde 26%
1 tbsp.
Citronsaft
2 tsk.
Paprika
300 g
Fettuccini, frisk
Frisk pasta m/ kylling & cremet tomatsovs

En hurtig hverdags ret: Svits hvidløg let af i olie sammen med paprika og tilsæt tomatkoncentrat og hakkede tomater. Tilsæt oregano, basilikum og laurbær, salt, sukker og peber. Kog ind i 20 minutter. Kom fløde og dijonsennep ved og kog 10-15 minutter ekstra til sovsen får en cremet konsistens. Smag sovsen til med lidt ekstra revet hvidløg, citronsaft og salt. Man kan vende friskrevet parmesan i sovsen lige før servering (efter smag).
Steg kyllingefilet-stykker i olivenolie krydret med oregano, citronsaft, salt og peber fra kværn. Steges 3-4 minutter på hver side. Kog den friske pasta i ca. 3 minutter, og dryp af i en sigte.
Kom pastaen i et fad og vend tomatsovsen i. Læg de stegte kyllingestykker ovenpå, eller portionsanret.
Drys over med friskrevet parmesan. Retten kan også tilsættes stegte baconstykker.
Velbekomme!

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?