Frisk Tomatsuppe

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1764
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Skær et lille kryds i enden af tomaterne og skold dem i spildkogende vand i 5 sekunder. Derefter pilles skindet af dem og det lille grønne stykke ved stilken fjernes.
Tag peberfrugterne og skær dem i halve eller kvarte og læg dem i ovnen helt oppe under grillen og grill dem ved 200 grader, til skindet er helt sort. Tag dem ud og pil skindet af.
Skær tomater, peberfrugter, løg, hvidløg og chili i tern. Løg, hvidløg og chili svitses i en stor gryde i olivenolien, uden at løgene tager farve. Tomater og peberfrugter tilsættes og lad det simre 1-2 minutters tid.
Derefter kommes hønsebouillonen i og det hele skal koges svagt under låg i ca. 30 min. og  smages til med lidt salt og peber. 
Når suppen er færdig med at koge blendes den med en stavblender til den er helt cremet. Portionsanrettes på en tallerken med 1 spsk. creme fraiche og basilikumblade.
Serveres gerne med et groft stykke brød.
 


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?