- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1764
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 8, 2010
Skær et lille kryds i enden af tomaterne og skold dem i spildkogende vand i 5 sekunder. Derefter pilles skindet af dem og det lille grønne stykke ved stilken fjernes.
Tag peberfrugterne og skær dem i halve eller kvarte og læg dem i ovnen helt oppe under grillen og grill dem ved 200 grader, til skindet er helt sort. Tag dem ud og pil skindet af.
Skær tomater, peberfrugter, løg, hvidløg og chili i tern. Løg, hvidløg og chili svitses i en stor gryde i olivenolien, uden at løgene tager farve. Tomater og peberfrugter tilsættes og lad det simre 1-2 minutters tid.
Derefter kommes hønsebouillonen i og det hele skal koges svagt under låg i ca. 30 min. og smages til med lidt salt og peber.
Når suppen er færdig med at koge blendes den med en stavblender til den er helt cremet. Portionsanrettes på en tallerken med 1 spsk. creme fraiche og basilikumblade.
Serveres gerne med et groft stykke brød.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.