- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Frokost
- Visninger
- 2847
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 18, 2009
- 1/2 stk
- Hovedsalat, salatblade
- 2 stk
- Æg
- 12 stk
- Cherry tomater
- 100 g
- Brødcroutoner
- 1 stk
- Avocado
Æggene koges hårdkogte og køler af. Skyl salaten og snit den. Avocadoen pilles og skæres i mindre stykker. Cherrytomaterne halveres og de kolde æg skæres i skiver. Bland det hele i en skål og hæld brødcroutonerne over.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.