- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Frokost
- Visninger
- 1537
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 14, 2009
- 1 dl
- Hytteost, 20+
- 10 stk
- Spinat- frisk eller dybfrost
- 1/2 stk
- Æble / æbler
- 2 1/2 ml
- Olivenolie
- 2 skive(r)
- Skinke - Bayonne, Serrano, Parma
- 1/4 stk
- rødløg
- 1 stk
- Ciabattabolle
Varm bollen igennem og lad den køle af
Skær den over og fordel hytteosten
Skyl spinaten, læg den på hytteosten efterfulgt af æblet i skiver, lidt rødløg og skinken
Bland olien med lidt salt og peber og dryp det på brødsiden uden fyld. Klap sandwichen sammen
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.