Frugt i fad i ovn

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Dessert
Visninger
2049
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Skrællen skæres af ananassen, frugten deles i fire, så kernen let kan fjernes. Hver krart deles yderligere i 4-6 stykker, alt afhængig af anassens størrelse.
Stykkerne placeres i et smurt, ildfast fad, groft revet marcipan fordeles ovenpå og til sidst drysses med groft revet chokolade.
Bages ved 200 grader i ca en halv time.
Serveres med enten creme fraiche, flødeskum eller vanilleis.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?