- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 2049
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 3, 2009
Skrællen skæres af ananassen, frugten deles i fire, så kernen let kan fjernes. Hver krart deles yderligere i 4-6 stykker, alt afhængig af anassens størrelse.
Stykkerne placeres i et smurt, ildfast fad, groft revet marcipan fordeles ovenpå og til sidst drysses med groft revet chokolade.
Bages ved 200 grader i ca en halv time.
Serveres med enten creme fraiche, flødeskum eller vanilleis.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.