- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 2868
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 20, 2009
- 1 tsk.
- vanillesukker
- 1 stk
- Banan/er
- 2 tbsp.
- Sukker (melis)
- 1 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 2 stk
- Pære
- 100 g
- Vindrue
- 2 stk
- Æble / æbler
- 1 stk
- Æg, hele, pasteuriseret
Til frugtsalaten skrælles og skæres frugterne og puttes i en skål.
Råcremen laves ved at æg, sukker og vanillesukker piskes rigtig godt sammen til en æggesnaps. Pisk så fløden til en flødeskum og rør den i æggesnapsen. Hæld enten råcremen over frugten eller server den i en skål ved siden af. Drys eventuelt med hakket chokolade og nødder.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.