- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Dessert
Høst - Visninger
- 3173
- Pris pr. Portion
- 5.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 18, 2014
- 1 stk
- Maizena Tertedej
- 5 stk
- Æble / æbler
- 6 stk
- Blommer, blå
- 2 ml
- Sukker (melis)
- 1 ml
- Kanel, stødt
- 1 ml
- Syltetøj
- 3 ml
- Æblekagerasp
Tærtedejen tilberedes som anført på pakken. Det vil sige rør indholdet sammen med 1,25 dl. vand og ælt den godt igennem. Rul dejen ud så den passer i en 26 cm. bageform.
Fjern stik og blomst fra æblet og skræl det. Del det i skiver/ både ca. 8 stk pr æble. Fjern kærnehus.
Blommerne vaskes, tørres, halveres og stenen fjernes.
Smør bageformen med lidt smør, beklæd bageformen med den udrullede dej, tryk dejen op ad siden på bageformen.
Læg en ring blommer yderst, læg derefter æblesnitterne i ringe på resten af formen startende fra underkant af blommerne mod midten. Slut evt. af med en skive æblering hvor kærnehuset er fjernet og fyld hullet med syltetøj. Drys sukker, kanel og æblekageraspen over.
Bages i forvarmet ovn v. 200 grader i ca. 40min. på midterste rille. Se opskriften på pakken. Velbekomme
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.