Frugttærte
- Bernd Meissnera
- Desserta
- Let
- Høsta a
- 1755
Ingredienser

Skær løg, hvidløg og kyllingebrysterne i tern. Steg først løg og hvidløg til de er klare. Steg derefter kyllingebrysterne med. Skær tomaterne i
1 pk. Pandekager, 1 gl. tomatsalsa, 1 avocado, 3 forårsløg, ½ agurk, ½ peberfrugt, 2 tomat, salat, 1 ds. majs,1 pk. kyll
Skær blomkålet ud i buketter, og hak det i en foodprocessor. Kom blomkålet i en skål Hak løg, mandler og parmesan i foodprocessoren, og bland det
Rør gæren ud i vandet. Hak løg, peberfrugt og oliven i små stykker og bland det i sammen med olivenolien og saltet. Rør melet i og ælt dejen g
Blomkål i dild-dressing: Del et blomkålshoved i små buketter, og kom dem i kogenden letsaltet vand. Damp buketterne under låg i tre minutter. De s
Kør en dej af del 1 og lad den hæve en times tid. Tril lange tynde stænger på lillefingertykkelse. Pensel med lidt olie og drys med lidt groft sal
Kommentarer