Madopskrifter - Find opskrift på aftensmad
  • Forside
  • Opskrifter
    • Forret
    • Hovedret
    • Dessert
    • Bagværk
    • Buffet
    • Morgenmad / Brunch
    • Lunch
    • Drink
    • Madpakke
    • Natmad
    • Tilbehør
  • Tøm dit køleskab
  • Blog
  • Top 10
    • Top 10 visninger
    • Top 10 anmeldelser
  • Nyhedsbrev
a

Opret konto

CAPTCHA

Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam

Log ind

    • Opret konto
    • Bestil ny adgangskode
CAPTCHA

Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam

  • Frugttærte

    • Bernd Meissnera
    • Desserta
    • Let
    • Høsta a
    • 1755
         0Stemmer
    Tærtedejen tilberedes som anført på pakken. Det vil sige rør indholdet sammen med 1,25 dl. vand og ælt den godt igennem. Rul dejen ud så den passer i en 26 cm. bageform. Fjern stik og blomst fra æblet og skræl det. Del det i skiver/ både ca. 8 stk pr æble. Fjern kærnehus. Blommerne vaskes, tørres, halveres og stenen fjernes. Smør bageformen med lidt smør, beklæd bageformen med den udrullede dej, tryk dejen op ad siden på bageformen. Læg en ring blommer yderst, læg derefter æblesnitterne i ringe på resten af formen startende fra underkant af blommerne mod midten. Slut evt. af med en skive æblering hvor kærnehuset er fjernet og fyld hullet med syltetøj. Drys sukker, kanel og æblekageraspen over. Bages i forvarmet ovn v. 200 grader i ca. 40min. på midterste rille. Se opskriften på pakken.    Velbekomme
    Facebook
    Facebook
    TWITTER
    PINTEREST
    PINTEREST
    GOOGLE
    GOOGLE
    https://vildmedmad.dk/frugttaerte/
    INSTAGRAM

    Kommentarer

    0:20
    1:00
    5.00 kr.
    8

    Ingredienser

    1
    stk
    Maizena Tertedej
    5
    stk
    Æble / æbler
    6
    stk
    Blommer, blå
    2
    ml
    Sukker (melis)
    1
    ml
    Kanel, stødt
    1
    ml
    Syltetøj
    3
    ml
    Æblekagerasp
  • Frugttærte Banana bread on a plate Tærtedejen tilberedes som anført på pakken. Det vil sige rør indholdet sammen med 1,25 dl. vand og ælt den godt igennem. Rul dejen ud så den passer i en 26 cm. bageform. Fjern stik og blomst fra æblet og skræl det. Del det i skiver/ både ca. 8 stk pr æble. Fjern kærnehus. Blommerne vaskes, tørres, halveres og stenen fjernes. Smør bageformen med lidt smør, beklæd bageformen med den udrullede dej, tryk dejen op ad siden på bageformen. Læg en ring blommer yderst, læg derefter æblesnitterne i ringe på resten af formen startende fra underkant af blommerne mod midten. Slut evt. af med en skive æblering hvor kærnehuset er fjernet og fyld hullet med syltetøj. Drys sukker, kanel og æblekageraspen over. Bages i forvarmet ovn v. 200 grader i ca. 40min. på midterste rille. Se opskriften på pakken.    Velbekomme Prep Time: 0:20 Total time: 1:00 Servings: 8
  • SUNDHEDSFORMIDLERNES OPSKRIFTER

    Kyllingefajitas med kål

    Kyllingefajitas med kål

    Skær løg, hvidløg og kyllingebrysterne i tern. Steg først løg og hvidløg til de er klare. Steg derefter kyllingebrysterne med. Skær tomaterne i

    Læs mere
    4199 visninger
    Mexicansk pandekage

    Mexicansk pandekage

    1 pk. Pandekager, 1 gl. tomatsalsa, 1 avocado, 3 forårsløg, ½ agurk, ½ peberfrugt, 2 tomat, salat, 1 ds. majs,1 pk. kyll

    Læs mere
    0 visninger
    Falsk couscous

    Falsk couscous

    Skær blomkålet ud i buketter, og hak det i en foodprocessor. Kom blomkålet i en skål Hak løg, mandler og parmesan i foodprocessoren, og bland det

    Læs mere
    7435 visninger
    Se flere

    OPSKRIFTER AF MESTERKOKKEN

    Olivenbrød

    Olivenbrød

    Rør gæren ud i vandet. Hak løg, peberfrugt og oliven i små stykker og bland det i sammen med olivenolien og saltet. Rør melet i  og ælt dejen g

    Læs mere
    829 visninger
    Blomkål i dild-dressing

    Blomkål i dild-dressing

    Blomkål i dild-dressing: Del et blomkålshoved i små buketter, og kom dem i kogenden letsaltet vand. Damp buketterne under låg i tre minutter. De s

    Læs mere
    2850 visninger
    Grissini og basilikum pesto

    Grissini og basilikum pesto

    Kør en dej af del 1 og lad den hæve en times tid. Tril lange tynde stænger på lillefingertykkelse. Pensel med lidt olie og drys med lidt groft sal

    Læs mere
    1693 visninger
    Se flere

    Følg os rundt omkring på nettet

    Facebook
    Facebook
    TWITTER
    PINTEREST
    PINTEREST
    GOOGLE
    GOOGLE
    https://vildmedmad.dk/frugttaerte/
    INSTAGRAM
    © 2009-2019 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbehodes | Vild Med Mad's
    • brugerbetingelser
    • Information om Vild Med Mad