- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 300 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3363
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 17, 2009
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 2 tsk.
- Salvie
- 1/2 tsk.
- Anis, stødt
- 400 g
- Cornflakes
- 1 1/2 kg
- Gulerod/gulerødder
- 5 kg
- kalkun
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
Lav denne smagfulde kalkun med fyld når du får gæster – ingen vil klage!
Start med at rense kalkunen indvendig og udvendig. Riv gulerødderne fint og hak løgene. Bland det i en stor skål sammen med anis, salt og peber. Bland cornflakes i og saml det til en klump. Fyld det så i kalkunen, så den er helt fuld-pres eventuelt lidt, så den virkelig er hel fuld. Luk så kalkunen med kødnåle. Find en maxi stegepose frem og læg kalkunen i, så den ene hjørnespids vender opad. Luk posen og klip spidsen af det hjørne, som vender opad. Steg kalkunen 25 minutter per halve kilo den vejer ved 170 grader. Server den med brunede kartofler og tranebærgele.
God appetit.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.