Fyldt kyllingbryst med æblesalat

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
3639
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Æble / æbler
1 tsk.
Salt, groft
1 tbsp.
Citronolie
2 dl
Salat, små røde blade
1 tsk.
Salt, groft
1 tsk.
Peber, friskkværnet
2 stk
Skinke - Bayonne, Serrano, Parma
2 stk
Kyllingebryst, filet
50 g
Pesto, rød eller grøn
2 tsk.
Smør, saltet
Fyldt kyllingbryst med æblesalat

Fyldt kyllingbryst:
Lav en lomme  på langs af brystkødet og fyld pesto i med en teske. Drys med salt og peber og pak kødet ind i et stykke skinke. Brun de 2 kødstykker ved høj varme og skru ned og lad kødet stege færdig ved lav varme.
Også velegnet til grillen, brun da kødet ved direkte varme og lad det grille videre ved inddirekte varme.
Kalkunbryst kan være et alternativt, hvis man er mange. Så er fremgangsmåden den samme, man skal blot bruge et stort stykke kalkunbryst, mere pesto og ca. 5 stykker skinke. Kalkunen kan dog ikke steges, men tilberedes i ovn eller på grillen. Tilberedning på grill: middel varme i ca. 75 min. Det er en god ide at bruge stegetermometer – ca. 75 grader. Den færdige kalkun skæres så ud i passende skiver.
Æblesalat:
Skær kernehuset væk og skær æblerne i tynde både. Hæld olien hen over æblerne, bland salaten med æblerne og krydr med salt.
Tørrede tranebær eller en nøddeblanding kan også tilsættes salaten.

Retten serveres med pasta eller små kogte kartofler.

God sensommer.
Hilsen Mona
PS. Billederne “passer” til Fyldt kalkunbryst: https:/fyldt-kalkunbryst-4891/


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?