- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 65 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2031
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 16, 2010
- 1 stk
- Skalotteløg
- 1 stk
- Pakke bacon i skiver
- 3 stk
- Hvidløg, fed
- 1 stk
- Svinemørbrad, afpudset
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1/2 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1 bdt.
- Persille, bredbladet
Lækker sommerret i stedet for dårligt kød i mørke og partypølser fra supermarkedets køledisk.
Brug hellere din energi på at lave en god salat og en frisk olie-eddike kartoffelsalat, og gå til slagteren og køb én rigtig god pølse pr. mand til efter måltidet – men har jo altid plads til sådan en når man griller.
Retten kan selvfølgelig også laves på panden.
Puds mørbraden godt, og skær den næsten helt igennem på langs.
Hak skalotteløg fint, pres hvidløg, hak persille, og blad hele molevitten i en skål med olie, salt og friskkværnet peber.
Kom fyldet i mørbraden, og luk den ved at svøbe den i bacon – gis i gris. Hvis du ikke er til bacon, kan du bare snøre den sammen med lidt kødsnor
Grilles i en god halv time, og vendes selvfølgelig et par gange undervejs, så du får lækkert sprødt bacon. Hvis du ikke har brugt hele pakken til at svøbe mørbraden i, griller du selvfølgelig resten.
 
		 
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.