- Forberedelsestid
- 900 minutter
- Tilberedningstid
- 2700 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2912
- Pris pr. Portion
- 16.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 1, 2016
- 2 stk
- Paprika
- 2 stk
- Pangasius fileter
- 3 dl
- blandede ris
- 1 stk
- Æg
- 2 stk
- bøftomat
- 1 stk
- Agurk
- 1 stk
- Hovedsalat, salatblade
- 3 dl
- Tzazikki
Skyl paprikaen, skær toppen af, skrab kærnehuset ud.
Kog risen som vejledningen på pakken. Damp fisken til den er mør, skær den i mindre stykker og bland med risen til en grødet mase. Salt, peber, oregano, gerne ca. 10 friske mynteblade snittet fint.
Fyld massen i paprikaen, læg låg på, stil i 150 gr. varm ovn i ca 25 min.
Det samme kan gøres med store tomater.
Overskydende risblanding tilsættes æg og røres sammen.
Steges på pande med fedtstof som klatkager.
Serveres med tzazikki, agurk, strimlet salat og klatkagerne.
Velbekomme
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.