- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2455
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 5, 2010
- 1 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 125 g
- fisk
- 100 g
- Risblanding

Del peberfrugten, rens for frø, fyld med fisken, krydder med salt, peber, estragon eller andet du kan lide.
I en stegegryde eller soute´pande kommes 2 sp.ske olivenolie som opvarmes til det sprudler om en tændstik.
Peberfrugterne lægges  med fiskesiden ned ad  og brunes let. Skru ned for varmen.
2½ dl. vand hældes ved samt en bullionterning tilsættes og retten småsimrer  under låg i 20 min.
Væden kan jævnes lidt til en sose.
Risblandingen kan tilberedes i en pande med lidt olivenolie og vand, eller i mikroovn til det er gennemvarm.
Man kan suplere retten med Flutes.
Som drikkevarer kan anbefales en tør Risling eller en kold Øl.
 
		 
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.