Fyldt peber m. risblanding

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2455
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Peberfrugt, rød og gul
125 g
fisk
100 g
Risblanding
Fyldt peber m. risblanding

Del peberfrugten, rens for frø, fyld med fisken, krydder med salt, peber, estragon eller andet du kan lide.
I en stegegryde eller soute´pande kommes 2 sp.ske olivenolie som opvarmes til det sprudler om en tændstik.
Peberfrugterne lægges  med fiskesiden ned ad  og brunes let. Skru ned for varmen.
2½ dl. vand hældes ved samt en bullionterning tilsættes og retten småsimrer  under låg i 20 min.
Væden kan jævnes lidt til en sose.
Risblandingen kan tilberedes i en pande med lidt olivenolie og vand, eller i mikroovn til det er gennemvarm.
Man kan suplere retten med Flutes.
Som drikkevarer kan anbefales en tør Risling eller en kold Øl.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?