Fyldt Peberfrugt

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Visninger
2381
Pris pr. Portion
8.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Peberfrugt rød,gul eller grøn
1 stk
Æg
2 tbsp.
Champignoner i skiver
1 tbsp.
Hvedemel
4 skive(r)
Røget laks
4 skive(r)
Ciabattabrød
2 stk
Hovedsalat, salatblade
Fyldt Peberfrugt

Skær toppen af peberfrugten,  kærner fjernes, stilk skæres af langs undersiden af frugten.
Æg, mel, champignon, salt, peber blendes kort og piskes sammen.
Fyld æggemassen i Peberfrugten, som sættes i 250 grader varm ovn i ca. 15 min. til æggemassen er stivnet
Prøv med en strikkepind eller lignende..
Anret på en tallerken, Salatblad, brød med en skive røget laks, derpå en skive peberfrugt, pynt efter eget ønske, evt tomatskive eller karse. Jeg brugte små syltede tomater.
Et par ekstra stykker brød lægges ved.
Retten kan bruges både som forret eller frokostret.
Velbekomme


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?