- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
- Visninger
- 2381
- Pris pr. Portion
- 8.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 10, 2014
- 1 stk
- Peberfrugt rød,gul eller grøn
- 1 stk
- Æg
- 2 tbsp.
- Champignoner i skiver
- 1 tbsp.
- Hvedemel
- 4 skive(r)
- Røget laks
- 4 skive(r)
- Ciabattabrød
- 2 stk
- Hovedsalat, salatblade
Skær toppen af peberfrugten, kærner fjernes, stilk skæres af langs undersiden af frugten.
Æg, mel, champignon, salt, peber blendes kort og piskes sammen.
Fyld æggemassen i Peberfrugten, som sættes i 250 grader varm ovn i ca. 15 min. til æggemassen er stivnet
Prøv med en strikkepind eller lignende..
Anret på en tallerken, Salatblad, brød med en skive røget laks, derpå en skive peberfrugt, pynt efter eget ønske, evt tomatskive eller karse. Jeg brugte små syltede tomater.
Et par ekstra stykker brød lægges ved.
Retten kan bruges både som forret eller frokostret.
Velbekomme
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.