- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2760
- Pris pr. Portion
- 14.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 28, 2013
- 100 g
- oksefars
- 50 g
- Fetaost
- 1 tsk.
- Oregano, tørret
- 1 knsp.
- Salt og peber
- 2 tbsp.
- Olivenolie
- 1 stk
- Snackpeber (rød)
- 1 stk
- Fenikkel
- 100 g
- ægnudler
- 1 tbsp.
- Salt
- 1 tbsp.
- Smør
Del peberen i 2 stykker, fjern stængel og kerner uden at de går i stykker.
Bland farsen forsigtig med osten samt krydderier og fyld forsigtig i peberen så den ikke flækker. Svitses i lidt olivenolie på alle sider, skru ned for varmen, tilsæt lidt vand og lad småsimre samtidig med nudlerne og fennikel koges.
Fennikel skylles, kommes i koldt vand og koges ca. 15 min. Husk salt.
Til sidst koges nudlerne som anført på pakken. Dem kommer jeg også i koldt vand og koger op. Det sparer nogle min. el.
Når nudlerne er færdig skulle også fennikel og perber være nok.
Ved serveringen kommes en klat smør på nudlerne. Evt. lidt af væden fra panden.
Velbekomme
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.