- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
Forret
Frokost
Hovedret
Jul
Påske - Visninger
- 4989
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 10, 2011
- 4 stk
- Rødspætte eller fladfisk fileter
- 2 dl
- Bouillon, fisk
- 50 g
- Smelteost, revet ost 30+
- 1 tbsp.
- Citronsaft
- 2 tbsp.
- Majsolie
- 1 knsp.
- Salt, groft
- 2 tbsp.
- Smelteost, revet ost 30+
- 2 tbsp.
- solsikkekerner
- 3 stk
- Basilikumblade, frisk
Server fiskerullerne til frokostbordet med godt rugbrød… eller som hovedret med ovnbagte kartoffelbåde og en grøn salat.
Start med fyldet… blend alle ingredienserne groft sammen.
Skyl og tør rødspættefilterne… del dem på langs.
Smør fyldet på… og rul fra den brede ende.
Bind husholdningsgarn omkring… eller brug en kødnål eller tandstikke.
Stil dem på højkant i et smurt ovnfast fad.
Hæld 1 dl fiskebouillon ved… eller brug evt. hvidvin.
Bag fiskerullerne i 20 minutter ved 200 grader… drys herefter ost på toppen og giv yderligere et par minutter, til osten er smeltet og gylden.Husk:
Tjek at rullerne er gennembagte… der er stor forskel fra ovn til ovn.
Fjern husholdningsgarnet før servering.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.