- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 75 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret - Visninger
- 1748
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 4, 2009
- 450 g
- Champignon
- 2 tbsp.
- Hvedemel
- 2 dl
- letmælk
- 75 g
- Smelteost, revet ost 30+
- 100 g
- Majsmel
- 25 g
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
- 2 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 1/2 tsk.
- Paprika
- 25 bdt.
- Smør, saltet
- 1/2 tsk.
- Chili, stødt eller tørret
- 3 stk
- Æg
- 1 stk
- Tomatpure, konserves
- 1/2 tsk.
- Salt, groft
- 50 g
- Skalotteløg
- 10 stk
- Koriander, frø
- 2 dl
- Tacosauce, mild
Fyldte pandekager synes jeg er rigtig gode både til en større frokost eller til aftensmaden.
Bland melet og majsmel sammen og pisk mælken i lidt efter lidt.
Æggene piskes i et ad gangen og dejen skal nu stå i mindst en halv time tildækket i køleskabet. Herefter smelter du margarinen på en pande og bager seks pandekager.
Lag dem til side og smelt smørret på panden.
Grønsagerne snittes og champignoner og løg svitses først i knap ti minutter.
Bland nu peberfrugt, koriander, tacosacuce, tomatpure, chili, paprika og salt i. Bring det i kog og lad det koge uden låg ved høj varme i tre minutter.
På de seks pandekager skal du fordele fyldet og derefter lægge osten ovenpå. Rul dem sammen og læg dem på en bageplade eller i et smurt ildfast fad.
Drys lidt ost på toppen og gratiner dem i otte minutter ved 225 grader.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.