Fyldte majspandekager

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
35 minutter
Tilberedningstid
75 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Frokost
Hovedret
Visninger
1748
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
450 g
Champignon
2 tbsp.
Hvedemel
2 dl
letmælk
75 g
Smelteost, revet ost 30+
100 g
Majsmel
25 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
2 stk
Peberfrugt, rød og gul
1/2 tsk.
Paprika
25 bdt.
Smør, saltet
1/2 tsk.
Chili, stødt eller tørret
3 stk
Æg
1 stk
Tomatpure, konserves
1/2 tsk.
Salt, groft
50 g
Skalotteløg
10 stk
Koriander, frø
2 dl
Tacosauce, mild

Fyldte pandekager synes jeg er rigtig gode både til en større frokost eller til aftensmaden.
Bland melet og majsmel sammen og pisk mælken i lidt efter lidt.
Æggene piskes i et ad gangen og dejen skal nu stå i mindst en halv time tildækket i køleskabet. Herefter smelter du margarinen på en pande og bager seks pandekager.
Lag dem til side og smelt smørret på panden.
Grønsagerne snittes og champignoner og løg svitses først i knap ti minutter.
Bland nu peberfrugt, koriander, tacosacuce, tomatpure, chili, paprika og salt i. Bring det i kog og lad det koge uden låg ved høj varme i tre minutter.
På de seks pandekager skal du fordele fyldet og derefter lægge osten ovenpå. Rul dem sammen og læg dem på en bageplade eller i et smurt ildfast fad.
Drys lidt ost på toppen og gratiner dem i otte minutter ved 225 grader.



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?