- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Hovedret
Høst - Visninger
- 5868
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 25, 2012
- 4 stk
- pandekager
- 150 g
- ferske laksestykker
- 100 g
- rejer
- 100 g
- Spinat, helbladet, frossen
- 100 g
- svampemix
Lav selv pandekagerne af 200g mel, 2dl mælk,2 æg, salt og en knivspids peber
Laks og svampemix svitses på en pande til laksen er nok, tilsæt spinaten og rejerne,salt og peber, bland det og lad det varme godt igennem.
Pandekagerne foldes 2 gange så de danner en trekant hvorved der opstår 2 lommer der fyldes med ovennævnte blanding.
Serveres varmt med en tør hvidvin.
I stedet for fersk laks kan anvendes røget laks.
velbekomme
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.