Fyldte Pandekager

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Hovedret
Høst
Visninger
5868
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
4 stk
pandekager
150 g
ferske laksestykker
100 g
rejer
100 g
Spinat, helbladet, frossen
100 g
svampemix
Fyldte Pandekager

Lav selv pandekagerne af 200g mel, 2dl mælk,2 æg, salt og en knivspids peber
Laks og svampemix svitses på en pande til laksen er nok, tilsæt spinaten og rejerne,salt og peber, bland det og lad det varme godt igennem.
Pandekagerne foldes 2 gange så de danner en trekant hvorved der opstår 2 lommer der fyldes med ovennævnte blanding.
Serveres varmt med en tør hvidvin.
I stedet for fersk laks kan anvendes røget laks.
velbekomme




Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?