- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
 Forret
 Hovedret
 Høst
- Visninger
- 2730
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 6, 2011
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 400 g
- Oksekød, magert
- 2 stk
- Squash
- 2 dl
- Smelteost, revet ost 30+
- 10 g
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
- 2 tbsp.
- Kapers
- 1 dl
- Ketchup

Forvarm ovnen til 225 grader.
Pil og hak løgene fint.
Svits dem i margarinen til de bliver klare.
Udhul squashene og hak indmaden groft.
Svits kødet med løgene.
Når kødet er gennemstegt tilsættes indmaden fra squashene og ketchup. (Vælg en god krydret slags)
Bland det hele godt sammen og tilsæt så kapers.
Smag kødfyldet til med salt, peber og chiliflager.
Lad kødet afkøle lidt, før det fyldes i de udhulede squash.
Drys revet ost over og sæt i ovnen i 25-30 minutter.Jeg kan bedst lide squashen, hvis den er halv rå… ønskes gennembagt squash, skal den have dobbelt så lang tid på 200 grader. Vent da med osten, til halvdelen af tiden er gået.Serveringsforslag:
Bagte tomater og let kogte gulerødder.
En god salat.
Godt brød m. kryddersmør med basilikum.  Se evt. min opskrift her: https:/kryddersmoer-m-basilikum-4639/



 
                   
		 
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.