- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 85 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 5428
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 22, 2011
- 1 bdt.
- Persille, frisk
- 1 1/2 l
- Kyllingefond/Hønsebouillion
- 1 ml
- Salt og peber
- 1 stk
- Kylling
Skyl og rens kyllingen for indmads rester.
Tør den fri for vand og krydr den godt både indvendig og udvendig med salt og peber.
Fyld kyllingen op med persille… og bind vinger og lår tæt om kyllingen med husholdningsgarn.
Brun kyllingen af på alle sider i rigeligt margarine… pas på den ikke brænder fast.
Tilsæt 1½ liter hønsebouillon (brug evt. terning) og lad kyllingen simre, med brystet nedad i 1 time.
Tag kyllingen op og skær den i portionsstykker… giv den evt. 5-10 minutter ved 250 grader i ovnen, så skindet bliver sprødt.
Kog væsken i gryden lidt ind… og si den.
Jævn væsken med maizena rørt op i fløde eller mælk.
Smag til med salt og peber… og juster evt. farven med kulør.
Server kyllingen m. persillen, kogte kartofler, sovsen og agurkesalat.
Opskrift på syltede agurker kan du finde her: https:/syrlige-syltede-agurker-3441/
Opskrift på hurtig agurkesalat kan du finde her: https:/agurkesalat-4700/
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.