- Forberedelsestid
- 7200 minutter
- Tilberedningstid
- 79200 minutter
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 5644
- Pris pr. Portion
- 4
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 27, 2018
Gammeldags helstegt kylling med brun sovs, kartofler og agurkesalat
- Tænd ovnen på 170 grader
- Rens kyllingen indvendig og gnid den med salt og peber både indvendig og udvendig. Sæt kyllingen på en rist over en bradepande. Hvis du smører risten er kyllingen nemmere at fjerne fra risten efterfølgende. Pensl kyllingen med smør. Hæld lidt vand i bradepanden og sæt kyllingen i ovnen. Den skal have ca. 55 min.
- Kog kartoflerne i en gryde med vand.
- Når kyllingen er færdig, hældes væden fra bradepanden i en gryde. Tilsæt fløden og jævn evt. sovsen med lidt mel oprørt i vand. Tilsæt kulør til sovsen har en passende farve.
- Klip kyllingen ud i passende stykker. Server med de kogte kartofler og agurkesalat.
- Server evt. ekstra gnavegrønt
Ingredienser:
Kylling, kartofler, kulør, smør, fløde, mel, agurkesalat
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.