- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 120 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 10 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 8613
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 20, 2009
- 2 kg
- Skinke, røget
- 3 tbsp.
- Brun farin
- 1 tbsp.
- Sennep, dijon
Kog skinken i letsaltet vand en halv time per kilo den vejer. Lad den herefter trække en halv time i kogevandet. Anvendes en skinke, som er er kogt, skal den stadig koges (tyve minutter per kilo), inden den skal i ovnen, da den ellers ikke bliver gennemvarmet. Rør farin og sennep sammen og smør glaseringen på skinken. Sæt skinken i oven og stil den på grill. Den skal have cirka ti minutter.
har købt en kogt røget skinke
jeg har en røget skinke på ca