- Forberedelsestid
- 45 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3303
- Pris pr. Portion
- 100.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 30, 2014
- 1 stk
- Blomkål
- 2 stk
- Æg
- 2 tbsp.
- rismel
- 1 dl
- Hørfrø
- 1 knsp.
- Salt og peber
- 6 tbsp.
- Philadelphia ost
- 1 bdt.
- Dild, frisk
- 1 stk
- Citron - gerne økologisk
- 300 g
- Røget laks
- 1/2 stk
- rødløg
Opskrift til 2 personer.
Fremgangsmåde blomkåls-pizza:Vask og blend blomkålet. Bland i en skål det blendede blomkål, fint hakket hvidløg, æg, rismel, hørfrø, salt og peber sammen til en blød dej.Form 4 små blomkålspizzaer på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i en forvarmet (ikke varmluft) ovn på 175 grader i ca. 30 min. Når dine 4 små blomkålspizzaer er færdigbagt og dejligt let gyldne tag dem ud af ovnen og smør dem med Philadelphia ost, med godt med røget laks (rejer kan også bruges) og pynt med masser af frisk dild, fine skiver af rødløg og en skive citron på toppen.Server med en frisk dip, salat og kølig hvidvin eller en frisk lemondrik.Disse små lækre pizzaer kan også laves med tomat, serano, rucola salat og parmasanost.De små blomkålspizzaer er altid en sikker vinder både for mænd og damer.Se flere opskrifter www.myhomeinthecitybarcelona.bloggersdelight.dk
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.