- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 90 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 1938
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 4, 2009
Tænd ovnen på 200 grader
Kom risene og vandet i en gryde og bring det i kog
Når vandet koger skal der tages tid på 12 minutter. Lad derefter risene hvile i gryden.
Hak løg, hvidløg og persille og bland det sammen i en skål
Smuldr fetaosten i små stykker ned i skålen
Rør kød, æg, mælk, salt, peber og oregano til en fars
Bland de to ting sammen og rør godt
Tilsæt til sidst de afkølede ris til farsen og rør rundt
Form massen til et farsbrød i et ovnfast fad og put smørklatter ovenpå
Stil den i ovnen og bag den i ca. 45 min
Server evt. med tzatziki
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.