- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 95 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 7007
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 20, 2011
- 125 g
- Feta, 40+
- 1 stk
- Timian, kviste (frisk)
- 1 stk
- Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
- 2 stk
- Basilikum, kviste
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 80 g
- Syltede hvidløg
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 2 stk
- Gulerod/gulerødder
- 150 g
- Bacon i skiver, rå
- 1 dl
- Havregryn
- 500 g
- Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 500 g
- Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
- 2 stk
- Æg
- 150 g
- Mozzarella revet
De mange ingredienser gør det ikke svært, men meget lækkert.
Løget og gulerødderne rives, feta skæres i passende tern.
Basillikum hakkes, timian “rives” af grenen og kommes sammen med revet mozzarella og alle de andre ingredienserne i en passende skål.
Bouillon terningen opløses i varmt vand og hældes ned i skålen med alle ingrdienser.
Det rørers godt sammen og kommes i et stort ildfast fad og formes.
Bacon fordeles over farsbrødet.
ca. 75 min. ved 200 grader
Kan serveres med:
pasta med pesto og frisk oregano eller
nye kartofler og tzatziki
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.