Græsk farsbrød med basilikum, timian, feta og mozzarela

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
95 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
7007
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
125 g
Feta, 40+
1 stk
Timian, kviste (frisk)
1 stk
Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
2 stk
Basilikum, kviste
1 tsk.
Salt, groft
80 g
Syltede hvidløg
1 tsk.
Peber, friskkværnet
2 stk
Gulerod/gulerødder
150 g
Bacon i skiver, rå
1 dl
Havregryn
500 g
Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
1 stk
Løg eller zittauerløg
500 g
Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
2 stk
Æg
150 g
Mozzarella revet
Græsk farsbrød med basilikum, timian, feta og mozzarela

De mange ingredienser gør det ikke svært, men meget lækkert.
Løget og gulerødderne rives, feta skæres i passende tern.
Basillikum hakkes, timian “rives” af grenen og kommes sammen med revet mozzarella og alle de andre ingredienserne i en passende skål.
Bouillon terningen opløses i varmt vand og hældes ned i skålen med alle ingrdienser.
Det rørers godt sammen og kommes i et stort ildfast fad og formes.
Bacon fordeles over farsbrødet.
ca. 75 min. ved 200 grader
Kan serveres med:
pasta med pesto og frisk oregano eller
nye kartofler og  tzatziki


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?