- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 95 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 6119
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 20, 2009
Det græske farsbrød er et godt alternativ til det traditionelle farsbrød. Fyldet er lavet af nogle lækre ingredienser og smager bare super godt.
Når farsbrødet skal tilberedes, skal du starte med at koge risene ved svag varme i tolv minutter. Lad dem herefter trække endnu tolv minutter. Imens rører du kød, æg, mælk til en fars-krydr med salt og peber efter ønske. Når risene har trukket, blander du dem i farsen. Til fyldet hakker du persillen, hvidløg og løg og blander det sammen i en skål. Smuldr så fetaosten i blandingen. Smør nu et ovnfast fad og læg skiftevis fars og fyld oven på hinanden, så det får form som et lille brød – start og slut med farsen. Fordel smørret i klatter på farsbrødet og bag det i ovnen i cirka en time i en forvarmet ovn ved 200 grader.
Det græske farsbrød smager rigtig godt med tzatziki.
Velbekomme!