- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 1960
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 2, 2009
- 1/4 bdt.
- Purløg
- 120 g
- Feta, 40+
- 1/2 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1/2 dl
- Olivenolie
- 5 stk
- Tomater
- 3 tbsp.
- Rødvinseddike
- 1 stk
- Salatløg
- 1 stk
- Agurk
- 100 g
- Oliven, grønne
Græsk salat
1) Skræl agurk og skær den i tern.
2) Skær tomater i både.
3) Skær løget i fine ringe.
4) Vend grøntsagerne og feta i eddiken og olien.
5) Krydr med peber og drys med frisk purløg.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.