- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Frokost
Tilbehør - Visninger
- 1418
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 24, 2009
- 50 g
- Oliven, sorte, uden sten, i saltlage
- 1 tsk.
- Hvidvinseddike
- 1/2 stk
- Agurk
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 4 stk
- Tomat
- 150 g
- Feta, 40+
- 2 tbsp.
- Olivenolie
Til denne salat bruger jeg følgende marinade:
Olie og vineddike blandes sammen og smages til med salt og peber efter smag.
Tomaterne og agurk skæres i stykker. Løget skæres i ringe. Fordel tomat, agurk og løg på et fad. Halver de sorte oliven og fordel dem over det andet. Skær fetaen i tern og drys den over. Til slut fordeles mainaden over salaten.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.