- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Hovedret
Høst - Visninger
- 2474
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 6, 2012
- 1 skive(r)
- Græskar
- 100 g
- Grønsager.
- 1 stk
- Gulerod
- 1 stk
- Æble
- 2 stk
- Friske champignon
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 1 stk
- Ingefær, frisk
- 1 stk
- Tomat
Græskarskiven renses for kernehus og kerner med en ske og skrælles.
En spk. olivenolie kommes på en sauterpande og græskarskiven brunes ved god varme på hver side.
Varmen reduceres og grønsagsblandingen kommes i midten af græskarskiven sammen med det hakkede hvidløg,
det skivede ingefærstykke og skivede champignon.
Æble skæres i 8 stykker og kernehus fjernes
Guleroden skæres i skiver og lægges sammen med æblestykkerne skiftevis som en ring om græskarret.
Krydder med salt, peber, chili og hæld 2dl. Vand ved.
Lad det småsimre i ca.15 min. til græskarret stadig er lidt sprødt men grøntsagerne varmet igennem.
Pynt med tomat og et par mynteblade.
Til retten kan serveres kylling eller et stykke medister sammen med en skive brød.
Velbekomme
hvilken slags græskar