Græskar med grøntsager

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Kategori
Hovedret
Høst
Visninger
2358
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 skive(r)
Græskar
100 g
Grønsager.
1 stk
Gulerod
1 stk
Æble
2 stk
Friske champignon
1 stk
Hvidløg, fed
1 stk
Ingefær, frisk
1 stk
Tomat
Græskar med grøntsager

Græskarskiven renses for kernehus og kerner med en ske og skrælles.
En spk. olivenolie kommes på en sauterpande og græskarskiven brunes ved god varme på hver side.
Varmen reduceres og grønsagsblandingen kommes i midten af græskarskiven sammen med det hakkede hvidløg,
det skivede ingefærstykke og skivede champignon.
Æble skæres i 8 stykker og kernehus fjernes
Guleroden skæres i skiver og lægges sammen med æblestykkerne skiftevis som en ring om græskarret.
Krydder med salt, peber, chili og hæld 2dl. Vand ved.
Lad det småsimre i ca.15 min. til græskarret stadig er lidt sprødt men grøntsagerne varmet igennem.
Pynt med  tomat og et par mynteblade.
Til retten kan serveres kylling eller et stykke medister sammen med en skive brød.
Velbekomme



En kommentar

  1. Anonym sagde på oktober 11, 2012

    hvilken slags græskar

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?