- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 180 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 4564
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 19, 2009
- 1 tbsp.
- honning
- 6 dl
- Vand
- 2 tbsp.
- Salt, groft
- 700 g
- Hvedemel
- 200 g
- Grahamsmel, fuldkornshvedemel
- 100 g
- Græskarkerner
- 500 g
- Græskar, hokaido
- 50 g
- Bagegær
- 500 g
- Pizzamel

Opløs honning, salt og gær i vandet i en skål. Rist så græskarkernerne på en tør pande. Græskaret skrælles, kernerne tages ud og græskarkødet rives. Det revne græskar og de fleste af græskarkerne kommes i skålen. Rør så det meste af melet i og put mere mel i, mens der æltes godt. Dejen er som den skal være, når den er smidig og ikke alt for klistret. Lad dejen hæve lunt og tildækket i cirka 1 time. Når den er færdig med at hæve formes dejen til to runde brød, som placeres på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad brødene hæve endnu en halv times tid tildækket. Drys så resten af græskarkernerne over brødene og dem ved 200 grader i cirka 1 time, til de er gyldne og lyder hult, når man banker dem under bunden. Opskriften kan også bruges til at lave boller. De skal bage cirka 20 minutter ved 225 grader.
 
		 
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.