- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 35 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 6167
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 18, 2009
- 250 g
- Græskar
- 1 tsk.
- vanillesukker
- 2 1/2 dl
- Sukker (melis)
- 1 tsk.
- Natron
- 250 g
- Smør, usaltet
- 1 dl
- Hasselnøddekerner, hakkede
- 1 stk
- Æg
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 tsk.
- bagepulver
- 5 dl
- Hvedemel
- 1 tsk.
- Kanel
Smelt smørret
Rør det sammen med sukker, æg og vanillesukker i en skål
Sigt mel, natron, bagepulver, salt og kanel sammen i dejen
Riv græskaren groft og hak nødderne og bland det i dejen
Læg dejen på bageplade med bagepapir i små klatter – brug en spiseske
Bag småkagerne i ovnen ved 175 grader 10-15 minutter
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.