Græskarsuppe

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
45 minutter
Tilberedningstid
50 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
4675
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Hvidløg, fed
1 tsk.
Havsalt
200 g
Feta, 40+
1 tbsp.
Olivenolie
1 stk
rødløg
2 stk
Merian
1 1/2 kg
Græskar
3 tbsp.
Olivenolie
1 tsk.
Peber, chili rød eller grøn, rå
1 tbsp.
Rørsukker
5 stk
Timian, kviste (frisk)
1 stk
Rosmarin, kviste
1 tbsp.
Havsalt
1/2 l
Vand
Græskarsuppe

Græskarsuppe
1) Skræl græskar, skær kødet i tern. Rens kernerne.
2) Hak rødløg og hvidløg groft.
3) Kom rødløg samt hvidløg i en gryde og svits i lidt olie.
4) Tilsæt græskarterningerne, merian, salt og hæld vand over så det dækker.
5) Bring suppen i kog og lad den simre i 30 minutter. Imens suppen koger laves kernerne.
6) Læg de rensede kerner i en skål og hæld 0,5 liter kogende vand over dem. Drys salt over.
7) Lad kernene hvile i 10 minutter.
8) Hæld vandet fra kernerne og lad dem dryppe af. Kom olie, timian, finthakket rosmarin, finthakket chili og rørsukker på. Bred dem ud på et stykke bagepapir og giv dem 15 – 20 minutter ved 180 grader.
9) Blend suppen (efter den har simret de 30 minutter).
10) Smag til med salt og peber.
11) Drys med feta samt ristede kerner lige inden servering.
Velbekomme!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?